Thursday, 13 October 2011

More recent work

Post in English
Last weekend when I photographed the Tetris cardigan and had access to a model in suitable size, I also took the chance to photograph two other sweaters I've knitted. One is an old one, the Linnea flower/twinflower sweater that I was finally able to try on someone (it fit perfectly!).
The other one is a short-sleeved "vest" (that's what they call them in Iceland!) that I made during a course at work. Knitting while at a course draws quite a lot of attention, but this is my best way of keeping concentrated throughout an entire day.

Post in Swedish
Förra helgen när jag fotade Tetriströjan och hade tillgång till en modell i rätt storlek, passade jag på att fota två av mina andra tröjor. Den ena är den gamla Linneatröjan som jag äntligen hade möjlighet att prova på någon (passade perfekt!). D
Den andra är en kortärmad "väst" (så kallar de dem på Island) som jag gjorde när jag var på en kurs för jobbet. Att sticka medan man är på kurs drar en del uppmärksamhet, men det är det bästa sättet för mig att hålla mig koncentrerad en hel dag.

2 comments:

 1. hej! Jag är på jakt efter en islandströja. Ser att du stickar sådana! Har du möjlighet att ta beställning? Hör av dig i så fall! Mvh/Emelie E-mail: nilsson.emc@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Hej Emelie!
  Visst tar jag beställningar! Jag mailar dig.

  Vänliga hälsningar
  Linnea

  ReplyDelete